Hyödyt Toiminnallisuus Tuotteet Jälleenmyyjät
Keskuspölynimurin toiminta.
Mukavuus, sisäänrakennettuna.
Oxygen on varustettu ainutlaatuisella, kaksinkertaisella suodatusjärjestelmällä. Ensiksi itsepuhdistuva Gore-Tex-suodatin tarjoaa suorituskykyä ilman paperista pölypussia. Toiseksi TRUE HEPA -suodatus suodattaa jopa 99,97 % kaikista epäpuhtauksista ja kierrättää ilman suodatusjärjestelmän kautta siten, että poistoilmaa ei tarvitse johtaa ulkotiloihin.

Oxygen on ratkaisu kodinpuhtauteen vuosiksi eteenpäin. Se mahdollistaa puhtaan ilman ja siivousmukavuuden - kotiisi sisäänrakennettuna.
Yksi tuloaukko.
Monta huonetta.
Oxygen-keskusyksikkö asennetaan tavallisesti komero- tai varastotilaan. Järjestelmä voidaan asentaa sekä uusiin että jo asuttuihin taloihin ja huoneistoihin.

Putkisto asennetaan kulkemaan uudisrakennuksien väliseinissä runkojen yhteydessä.Imurasiat asennetaan niin keskeisiin paikkoihin kuin mahdollista. Useimmissa tapauksissa riittää vain kaksi imurasiaa kattamaan imuroitavat alueet.


Katso video siitä kuinka keskuspölynimurijärjestelmä toimii.
Kytke ja imuroi
Ei tarvitse kanniskella painavia imureita, kompastella johtoihin tai raahata siirrettävää säiliötä ympäri taloa mahdollisesti vahingoittaen omaisuutta. Pitkä ja jämäkkärakenteinen letku pääsee vaikeimpiinkin paikkoihin.

Laita letku seinässä olevaan tuloaukkoon ja olet valmis siivoamaan.
HEPA suodatus
Vaihtoehtoinen HEPA Allergy Plus suodatin puhdistaa ilman 99,97% ja suodattaa sen diffuusiojärjestelmän lävitse poistaen tarpeen johdattaa poistoilma ulos.

Katso video
Ei ilmakierrätystä
Toisin kuin tavallisella imurilla, Electroluxin keskuspölynimurijärjestelmä ei koskaan kierrätä pölyä ja allergenejä takaisin oleskelutilaasi.

GORE-TEX™:in itsepuhdistava suodatin antaa korkeatasoista suodatusta ja huolivapaan suorituksen. Ei ole tarvetta paperipussisuodattimille.
Itsepuhdistuva Suodatin
GORE-TEX™:in itsepuhdistava suodatin antaa korkeatasoista suodatusta ja huolivapaan suorituksen. Ei ole tarvetta paperipussisuodattimille.

Katso video
Electrolux Home Care Products. All Rights Reserved. © 2016