Hyödyt Toiminnallisuus Tuotteet Jälleenmyyjät
Ajattelimme
Helppo elämäntyyli.
Mielestämme keskuspölynimurijärjestelmien pitäisi olla silmää miellyttävä kodinkone, joka on suunniteltu täyttämään kaikki kodin siivoustarpeet kätevästi ja tehokkaasti.

Electrolux keskuspölynimurijärjestelmät on suunniteltu täyttämään tarpeesi teknisesti kehittyneiden laitteiden, tyylikkään muotoilun ja todella tehokkaan lopputuloksen avulla. Se on kotisi sisäänrakennettu siivousratkaisu, joka antaa sinulle helpomman ja nautinnollisemman siivouskokemuksen, pitäen kotisi paljon terveellisempänä ja raikkaampana.
  • Tehokas imuvoima poistaa pinttyneen lian ja pölyn suoraan keskusyksikköön, joka on poissa oleskelualueilta.
  • Toiminta ääneltään todella hiljainen keskuspölynimuri takaa ettei siivoaminen häiritse muita kodinsisäisiä aktiviteettejä.
  • Siirtyminen on helppoa kodin sisällä, myös kerrosten välillä.
Kätevä & monipuolinen
Innovatiivinen ja ainutlaatuinen. Kätevä 3-in-1 siivousväline takaa että sinulla on aina oikeat työkalut oikealla hetkellä kätesi ulottuvilla.

Helposti vaihtamalla eri suulakkeiden kesken olet valmis puhdistamaan kaikki pinnat lattiasta kattoon.
Erinomainen puhtaus
Electrolux keskuspölynimurijärjestelmä on rakenteeltaan vankka ja voimakas. Sen syväpuhdistava voima ja imu eivät petä ajan myötä.

Ergonominen siivous-setti on suunniteltu optimaaliseen lian ja pölyn poistamiseen miltä tahansa lattiapinnalta.
Hiljainen käyttää
Electroluxin keskuspölynimuri on hiljaisempi kuin suurin osa jokapäiväisistä kotitaloudessa kuuluvista äänistä. Yltäessään vain 74dBA, voit rauhassa imuroida kotisi ilman että se häiritsee muuta kodin sisällä tapahtuvaa toimintaa.

Moottorin sijaitessa muualla talossa, ainoa asia mitä kuulet on ilmavirran hiljainen tuulahdus.
Kytke ja imuroi
Ei tarvitse kanniskella painavia imureita, kompastella johtoihin tai raahata siirrettävää säiliötä ympäri taloa mahdollisesti vahingoittaen omaisuutta. Pitkä ja jämäkkärakenteinen letku pääsee vaikeimpiinkin paikkoihin.

Laita letku seinässä olevaan tuloaukkoon ja olet valmis siivoamaan.
Puhtaampi sisäilma
Electroluxin keskuspölynimurijärjestelmällä raikkaan ilman tuottamat terveysvaikutukset tulevat nyt kodistasi -- sisäänrakennettuna. Järjestelmän avulla saat poistettua pinttyneen pölyn, lian ja allergeenit kodistasi 100%.

Tarpeen mukaan voit halutessasi hankkia Oxygen malliston laitteeseesi HEPA Allergy Plus suodattimen joka puhdistaa ilman 99,97% ja suodattaa sen diffuusiojärjestelmän lävitse poistaen tarpeen johdattaa poistoilma ulos.
Ei ilmakierrätystä
Toisin kuin tavallisella imurilla, Electroluxin keskuspölynimurijärjestelmä ei koskaan kierrätä pölyä ja allergenejä takaisin oleskelutilaasi.

GORE-TEX™:in itsepuhdistava suodatin antaa korkeatasoista suodatusta ja huolivapaan suorituksen. Ei ole tarvetta paperipussisuodattimille.
Electrolux Home Care Products. All Rights Reserved. © 2016