Hyödyt Toiminnallisuus Tuotteet Jälleenmyyjät
Kysymyksiä?
Vastauksia.
 • Roskaluukut?
  Ne ovat todella käteviä keskuspölynimurin imupisteitä, jotka saat käyntiin kevyesti jalalla. Lakaise roskat harjalla tai lastalla suoraan lattian tasolla olevaan roskaluukkuun. Käytännöllinen esim. keittiössä, lakaiset vain irtoroskat roskaluukkuun. Roskaluukun asennus vie hieman enemmän aikaa, mutta ne ovat todella hyödyllisiä ja tulevat säästämään paljon aikaa.
 • Mitä jos ei saa vietyä poistopuhallusta ulos
  Tarkista valmistajan suositukset tai paikalliset vaatimukset, jotka koskevat poistoilman ulosjohtamista. Lisävarusteena saatavalla TRUE HEPA –suodattimella varustetun Electrolux Oxygen -keskuspölynimurin poistoilmaa ei tarvitse johtaa ulos.
 • Kuinka monta imurasiaa?
  Tavallisesti kodissa riittää yksi imurasia kattamaan 80 neliön alueen. Yksi käytävään asennettu imurasia voi mahdollistaa kahden tai jopa kolmen huoneen imuroimisen. Moderneissa kodeissa saattaa yksi keskeisesti sijoitettu imurasia riittää kattamaan siivouspinta-alan kokonaan.
 • Mistä löydän lähimmän jälleenmyyjän?
  Se on helppoa. Tältä sivustolta Jälleenmyyjät-osiosta näet lähimmän valtuutetun jälleenmyyjän.
 • Asentaminen valmiiseen taloon?
  Se onnistuu useimmiten helposti. Keskuspölynimurijärjestelmien asennuksessa hyödynnetään usein komeroita, ilmakanavia, kellareita ja muita tiloja joihin saadaan asennettua johdot ja putkisto siten, että sen on katseilta suojassa.
 • Kuinka leikata ja liimata PVC:tä?
  Välttääksesi tukoksia tulevaisuudessa leikkaa putket mahdollisemman suoraan ja varmista että leikkuupinnat jäävät sileiksi. Laita liimaa vain liitoksen urospäähän, jotta putken liitoskohdan sisälle ei jää liimaa.
 • Paloseinän läpäiseminen?
  Tarkista paikalliset säädökset paloviranomaisilta milloin on tarvetta asentaa putkistoon palomansetti.
 • Putkiston reitit ja asennus?
  Käytä loivia kulmia koko runkoputkistossa , jyrkät 90 * rasiakulmat on tarkoitettu käytettäväksi vai asennuslevyn kanssa imurasian asennuksessa . Runkoputkisto voi olla lattiavalussa , kellarin katossa, alas laskuissa tai yläpohjassa eristeen alla . Pyri tekemään mahdollisimman suora putki. Muista liimata putkisto huolellisesti.
 • Koska asennetaan?
  Putkistot ja johdot asennetaan ennen kuin lattiat valettu(putkiston asennus lattiavalussa) väliseinät on levytetty ja sähkötyöt tehty. Suojaa putkien päät väliaikaisesti, kunnes muu rakennustyö asunnon sisällä valmistuu.
 • Mistä saan asennustarvikkeita?
  Paikallisen jälleenmyyjän löydät sivuston Jälleenmyyjät-kohdasta.
Electrolux Home Care Products. All Rights Reserved. © 2016